...from a BookLover

Friday, 19 October 2012

My latest book haul

In the airport's book store the other day I found myself some more books! I cannot wait to get started on one of these.

"Swamplandia!"


" In the Florida Everglades, gator-park Swamplandia! is in trouble. Its star performer, the great beauty and champion alligator-wrestler Hilola Bigtree, has succumbed to cancer, and Ava, her resourceful but terrified 13-year-old daughter, is left in charge with her two siblings. But Ava's sister has embarked on a romantic relationship with a ghost, her brother has defected to a rival theme park, and her father is AWOL. And then a mysterious figure called the Bird Man guides Ava into a perilous part of the swamp called the Underworld, promising he can save both her sister and the park... "


"Girl Reading"" An orphan poses nervously for a Renaissance maestro in medieval Siena, and an artist's servant girl in seventeenth-century Amsterdam snatches a moment away from her work to lose herself in tales of knights and battles. In a Victorian photography studio, a woman holds a book that she barely acknowledges while she waits for the exposure, and in a Shoreditch bar in 2008 a woman reading catches the eye of a young man who takes her picture. "
"The Dragon Book"" Whether portrayed as fire-breathing beasts at war with humanity, or as noble creatures mystically bonded to the warriors who ride them, dragons have been found in nearly every culture's mythology. And in The Dragon Book today's greatest fatasists reignite the fire with legendary tales that will consume your imagination. "

" These stories make up an incredible collection that will challenge your perceptions of dragons - and leave you watching the skies... "10 comments:

 1. Det er gøy å få nye bøker inn i huset. Aller best likte jeg omslaget på Girl reading, selv om man ikke skal dømme en bok ut fra omslaget, men pytt. Hvis jeg forsto teksten til rett så er det flere historier som flettes sammen og det er ikke feil!

  The dragon book syntes jeg ser fin ut også. Jeg har Eragon-bøkene i hylla, men har ikke lest de.. enda.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg elsker det! Skjønt biblioteket mitt begynner å få litt dårlig plass etterhvert...hehe :) Jeg likte også omslaget godt - det var det som fikk meg til å plukke opp boken. Og etter å ha lest bakpå den måtte jeg jo bare ha den! Jenter rundt omkring og i forskjellige tider som leser?! Det må jo bare utforskes ;)

   Holder på med The Dragon Book akkurat nå - mange interessante korthistorier å finne der. Kommer nok en smakebit etterhvert :)

   De har jeg også! Har ikke fått lest alle enda - så må nok vende tilbake til de snart!

   Delete
  2. Nå får vi se da, hvem som begynner på Eragon bøkene først. Jeg har litt lyst til å vente til den fjerde og siste(?) boka er oversatt til norsk slik at jeg kan lese alle etter tur :-)

   Jeg selger bøker på Finn.no(nettopp begynt), gir de bort til biblioteket og til venner etter å ha lest bøkene. Det er svært få som får bli, men noe er det jo. På den måten rekker aldri biblioteket mitt å bli 'trangt' :p

   Jeg har svært lyst på et lesebrett!

   Delete
  3. Haha, ja, ikke sant :) Jeg har de tre første på norsk og den siste på engelsk. Litt usikker på hvor lurt det var, men pytt - det går nok fint å vri over midt i. Hvis jeg ikke skulle prøvd å få tak i alle på engelsk, da! :)

   Det var smart! Jeg sliter litt med å gjøre slike ting da jeg får dette "eierforholdet" til bøkene jeg leser. Som altså fører til at biblioteket mitt begynner å få lite fri plass. Etterhvert må jeg nok bli strengere med meg selv for å stagnere antallet bøker. *huff* ;)

   Jeg må innrømme at det er praktisk med et lesebrett. Man kan ha nesten uendelig med bøker med seg! Likevel føler jeg ikke at det blir helt det samme å lese på et slikt. Jeg går fortere lei, blant annet, og savner følelsen av boken i handa. Savner ikke følelsen av vekta av to-tre bøker i veska, da!

   Delete
  4. Det 'eieforholdet' har jeg også men jeg river meg løs, hardt og brutalt. Det er ikke gøy, men det er sjeldent jeg har angret i ettertid, dog det har hendt..:p

   Jeg kommer til å savne å holde ei bok i hånda jeg også, men det er ikke verre enn at jeg bytter litt på det. Leser ei fysisk bok forså ei bok på lesebrettet. Det er planen! :-D

   Delete
  5. Så flink du er! Er nok noe jeg må lære meg også. Boksamlingen kan muligens bli for stor ellers...:) Ihvertfall begynner samboeren å bli litt bekymret!

   En god plan, høres det ut til :)

   Delete
  6. Hihi, takk! Du får bare kose deg med bøkene du har kjøpt og eier og prøve å ikke ha dårlig samvittighet, nå er det allerede for sent og de er jo kjøpt for en grunn, du vil ha dem! Det må du få lov til :-)

   Delete
  7. Haha, veldig sant! Biblioteket er det beste rommet i huset <3 Jeg er så stolt av det :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...